Ricotta Blueberry toast September 14 2018

Opskriften har vi fået af tiny gardens kunde og barista Otto Sejersen

Du kan lave både en salt og en sød version alt efter om du smager ricottaen til med salt og peber eller lidt flormelis. Otto anbefaler basilikum mikrogrønt til den søde version og radise rambo spirer til den salte. Brødene er lækre til brunch eller som en eftermiddags snack - og bør selvfølgelig ledsages af en god kop kaffe!

Det skal du bruge til 1 styk

  • 1 styk brød, gerne daggammelt surdejsbrød
  • en klat smør
  • blåbær
  • ricotta ost
  • flormelis eller salt og peber
  • basilikum eller radise rambo mikrogrønt

 

Sådan gør du

  • Smør brøddet med smør på begge sider og rist det gyldent 
  • Rør forsigtigt ricotta med enten flormelis eller salt og peber. Skal den være lilla kan du mose lidt blåbær og komme i (rør du for meget skiller osten let)
  • Smør en god klat af ricottaen på brødet
  • Top med friske blåbær og pynt med mikrogrønt.
  • Giv evt. den søde version et drys flormelis på toppen

Tak for opskriften, Otto!