TRE FORSKELLIGE SLAGS KARSE TIL PÅSKE April 08 2019

Karse og påske hører bare sammen - måske fordi vi alle længes efter foråret og alle de sprøde grønne spirer?

Næsten alle har prøvet at dyrke karse fra frø - det er både hurtigt og nemt og så er det hyggeligt at gå og passe sin egen lille have.

Men vidste du at man også kan dyrke rucola-karse, radise-karse eller broccoli-karse? Det er lige så let som at dyrke almindelig karse, men smagen er helt anderledes.

Når du dyrker mikrogrønt får du smagen af de voksne urter og grønsager i en ren og koncentreret form, så rucola mikrogrønt smager af rucola og radisespirer smager af friske radiser. Og som en ekstra bonus, så får du også masser af vitaminer og antioxidanter når du spiser mikrogrønt.

Det er superlet at dyrke sin egne påske-karser - husk bare altid at bruge frø, der er beregnet til spiring, da de er testet for Salmonella, Listeria og E-coli.

Brug dine påske-karser, som du bruger almindelig karse. Radiserne er meget lækre til alle former for ost, rucola smager skønt til æg og broccoli er et hit sammen med avocado og laks. 

Her kan du se hvordan du let og hygiejnisk dyrker mikrogrønt uden jord.

Her kan du få inspiration til lækre opskrifter.

Her kan du se vores store udvalg af økologiske frø, der er velegnede til mikrogrønt.