MARINEREDE KARTOFLER MED MIKROGRØNT July 12 2019

Opskrift af Githa Bennorth, Masterchef-finalist 2018.

Det skal du bruge:

  • 250 g små nye kartofler
  • 1/2 bakke mikrogrønt, gerne forskellige slags som pink grønkål, mizuna og sortkål.
  • Til marinade
  • ½ dl. oliven olie eller urteolie
  • 2 spsk. god eddike
  • ½ skalotte løg
  • 1 spsk. kapers
  • salt og peber

Sådan gør du:

Hak løget fint og bland med de øvrige ingredienser til marinaden.

Smag til med salt og vend kartoflerne i.

Vend halvdelen af mikrogrønten i og pynt med resten.

TIP: Du kan også blende diverse mikrogrønt med olie til en lind masse som du vender kartoflerne i så de bliver dejlig grønne.

Serveres evt. med en grøn mayonnaise.

 

Velbekomme, Githa.

 

Velbekomme, Githa.