Kartofler med rygeostcreme September 14 2018

Opskrift af kok Brian Braun

Kartoffelmadder er bare super-lækre, nemme og sunde. Her får du en opskrift på en rygeostecreme, der klæder de gode danske kartofler og hvor den mikrogrønne pynt tilfører masser af smag. 


Det skal du bruge til 4 personer:


    • 500 g kogte, kolde kartofler
    • 100 g rygeost
    • 100 g creme fraiche, gerne 38%
    • salt
    • peber


Sådan gør du:

Kog kartoflerne netop møre i letsaltet vand eller brug en rest fra dagen før.

Rør rygeost lind med creme fraiche og tilsæt fintklippede radisespirer. Smag til med salt og peber.

Anretning:

Læg de små kartofler i en lille bunke på en tallerken.

Kom en fin skefuld rygeostecreme på og drys med radise- og rødbedespirer.

Pynt af med en spiselig blomst.

Server godt brød til.

Kan også anrettes med kartofler i skiver på et stykke rugbrød.