Brændt porre med kartoffelpure March 29 2018

Opskrift af Githa Bennorth, Finaledeltager i Masterchef 2018.

Brændt porre med kartoffelpure

Det skal du bruge til 2 personer:

Sådan gør du:
Skær den grønne porretop af og fjern de yderste blade. Skyl porren grundigt under vandhanen.

Bag de rensede porrer ved 250 grader i 15-20 min. Porren skal være meget mørk på yderskallen og helt mør og cremet inden i.

Imens skrælles bagekartoflen. Skær den i mindre stykker og kog den med et fed hvidløg - uden salt i ca. 20 min. Når kartoflen er mør pureres den sammen med hvidløget, smørret og oliven olien.

Smag til med salt, peber og muskatnød.

Til sidst vendes  en god skefuld senneps karse i.

Anretning:
Smør kartoffelpuréen ud i en cirkel på tallerkenen.

Åben porren, gerne med en saks og drys med flage salt.

Pynt med senneps karse og pink grønkåls spirer og server for dine gæster.

Velbekomme, Githa.

Velbekomme, Githa.