MIKROGRØN CAPRESE May 18 2019
Normalt tilbereder man en caprese salat med mozzarella, tomater og basilikum og drypper med god olivenolie og eddike. I den mikrogrønne version har vi byttet tomaterne ud med agurk og basilikum med solsikkeskud.
Det skal du bruge:
- Blød Mozzarellaost, helst på bøffelmælk
- Agurk
- Solsikkeskud
- Pistacienødder, gerne ristede og saltede
- Olie, eddike, salt og peber
Sådan gør du:
- Skær mozarellaen i fine, tynde skiver og agurken i tykkere skiver.
- Anret agurk og mozzarella skiftevis i en krans
- Pynt med solsikkeskud og ristede, saltede pistachienødder
- Lad gæsterne selv dryppe olie og eddike over efter behag
TIP: Du kan selvfølgelig også bruge mikrogrøn basilikum og agurken kan erstattes med tomater eller grillede squash og eller auberginer.