MIKROGRØN CAPRESE May 18 2019

 Mikrogrøn caprese

Normalt tilbereder man en caprese salat med mozzarella, tomater og basilikum og drypper med god olivenolie og eddike. I den mikrogrønne version har vi byttet tomaterne ud med agurk og basilikum med solsikkeskud.

Det skal du bruge:

  • Blød Mozzarellaost, helst på bøffelmælk
  • Agurk
  • Solsikkeskud
  • Pistacienødder, gerne ristede og saltede
  • Olie, eddike, salt og peber

Sådan gør du:

  • Skær mozarellaen i fine, tynde skiver og agurken i tykkere skiver.
  • Anret agurk og mozzarella skiftevis i en krans
  • Pynt med solsikkeskud og ristede, saltede pistachienødder
  • Lad gæsterne selv dryppe olie og eddike over efter behag

TIP: Du kan selvfølgelig også bruge mikrogrøn basilikum og agurken kan erstattes med tomater eller grillede squash og eller auberginer.