LAKS, ASPARGES OG RUCOLA-MIKROGRØNT May 18 2019

Rucola mikrogrønt, asparges, laks

Hurtigt og nemt til frokost eller aftensmad. 

Det skal du bruge:

  • Små nye kartofler
  • Friske, grønne asparges
  • Agurk
  • Laks
  • Rucola mikrogrønt
  • Olie, f.eks. raps eller anden neutral smag
  • Persille, dild eller mikrogrønt som smagsgiver til olien
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  • Kog de små kartofler netop møre i godt saltet vand og damp dem tørre
  • Blend olie med de foretrukne urter og smag til med salt. Juster tykkelsen med mængden af urter der tilsættes, jo flere urter des tykkere konsistens.
  • Damp asparges i mundrette stykke i letsaltet vand i 1-2 min.
  • Lav små kugler af agurk med et parisienne-jern
  • Grill, damp eller bag laksen til den lige netop er varm hele vejen igennem
  • Portionsanret på tallerkner med fisken i centrum og grønt rundt om. Giv ekstra smag med små buketter af rucola-mikrogrønt og dryp af urteolie. 

TIPS: Du kan også bruge en rest kolde kartofler eller et stykke varmtrøget laks, så er der mad på ingen tid. Find også inspiration til ekstra smag i vores Foodwin-pesto.