LAKS, ASPARGES OG RUCOLA-MIKROGRØNT May 18 2019
Hurtigt og nemt til frokost eller aftensmad.
Det skal du bruge:
- Små nye kartofler
- Friske, grønne asparges
- Agurk
- Laks
- Rucola mikrogrønt
- Olie, f.eks. raps eller anden neutral smag
- Persille, dild eller mikrogrønt som smagsgiver til olien
- Salt og peber
Sådan gør du:
- Kog de små kartofler netop møre i godt saltet vand og damp dem tørre
- Blend olie med de foretrukne urter og smag til med salt. Juster tykkelsen med mængden af urter der tilsættes, jo flere urter des tykkere konsistens.
- Damp asparges i mundrette stykke i letsaltet vand i 1-2 min.
- Lav små kugler af agurk med et parisienne-jern
- Grill, damp eller bag laksen til den lige netop er varm hele vejen igennem
- Portionsanret på tallerkner med fisken i centrum og grønt rundt om. Giv ekstra smag med små buketter af rucola-mikrogrønt og dryp af urteolie.
TIPS: Du kan også bruge en rest kolde kartofler eller et stykke varmtrøget laks, så er der mad på ingen tid. Find også inspiration til ekstra smag i vores Foodwin-pesto.