AGURKEMAD MED VASKET HYTTEOST March 29 2018

Opskrift af Githa Bennorth, Finaledeltager i Masterchef 2018.


Det skal du bruge pr. person:

  • Et stykke friskbagt rugbrød
  • 1 agurk
  • 1/4 pink grønkål mikrogrønt
  • 1/4 rucola mikrogrønt
  • 1/4 basilikum mikrogrønt
  • 1 spiseske hytteost
  • 1 teske mayonnaise
Sådan gør du:
Skær agurken ud i mundrette stykker.

Klip de forskellige karser og spred dem ud på et spækbrædt. Rul dine agurke-stykker i urterne og anret dem på rugbrødet.

Sæt mayonnaise i små dekorative dutter på maden.

Kom hytteosten op i en sigte og skyld under kold vand, ryst vandet af og drys hytteosten over agurkemadden.

Gør klar til at sætte tænderne i din mad!

Velbekomme, Githa.

Velbekomme, Githa.